Feeling good

 In Mevrouw H. maakt wat mee

Nu die knop om was wilde ik meer. Ik wilde iets naast het voetballen doen, wat extra in beweging zijn en zorgen dat ik die nieuw hervonden energie vasthou.
Maar wat? Dat duw- en trekwerk aan die apparaten in de sportschool heb ik allemaal al eens gedaan en was destijds geen succes. Nou kon ik natuurlijk in de kleermakerszit gaan mediteren bij zo’n yogaclub, maar hoe zen je daar ongetwijfeld van zal worden, een goddelijk lichaam zal ik er niet van krijgen vermoed ik.

Er bleef bar weinig over toen ik alle sporten van m’n lijstje streepte waarmee ik helemaal niets had. Wat wel overbleef was zumba. Oké, niet echt iets waar je hardop voor uit durft te komen, maar hé wat kan het schelen, ik zit erop mensen, ik zumba! Ik ben nu één keer geweest, dat was nog niet echt een daverend succes, als de dames een pasje links deden, deed ik rechts en omgekeerd. En aan het einde van de les moest ik weer bij elkaar geveegd worden, maar ik ga morgen gewoon weer een poging wagen. Want ik voelde dat ik wat gedaan had en dat voelde goed!

Ik ben nog steeds in de weer met verse groenten en meer van dien aard. En mijn humeur is ook nog helemaal goed, tja ik weet zelf ook niet wat me overkomt. Vanmorgen hield m’n wasmachine er mee op en al had ik wel even zoiets ‘mmm niet zo mooi’, ik begon niet te schelden en gooide mezelf ook niet jankend tegen het apparaat aan. Ik haalde m’n schouders op en ging op zoek naar m’n spaarpot, om te kijken of een nieuwe erin zat.

Het gaat de goede kant op met mij, ik kan niets anders zeggen.

Recent Posts

Leave a Comment