Grote kans op hartstocht of een gebroken hart

 In Mevrouw H. maakt wat mee

Onlangs mocht ik van dichtbij aanschouwen dat het echt bestaat, iemand ontmoeten via een datingsite en vervolgens hoteldebotel in de liefde vallen. ‘Dat geeft de burger moed’, dacht ik en ik logde maar weer eens in op de datingsite. Mocht ik daar niet vinden wat ik zoek heb ik altijd weer wat input voor een nieuw logje, elk nadeel heeft z’n voordeel (of ‘héb z’n voordeel’ als ik nummer 14 mag quoten).

Nou ontvang ik op de datingsite regelmatig een berichtje in m’n postvak of bij minder inspiratie van de heren een hartje op mijn profiel. Onderstaand bericht uit m’n postvak wil ik jullie niet onthouden :

Je profiel springt er uit…! Je lijkt me een hele leuke, aantrekkelijke vrouw… Wie weet sta jij ook wel open voor een warme, diepe vriendschap met een gebonden man…
Misschien verlang jij ook wel naar een vriendschap waarin je je gedachten en je gevoelens met elkaar kunt delen en waarin je heerlijk met en van elkaar kunt genieten… elkaar’s spiegel en klankbord zijn en met elkaar meeleven… spannende mailtjes en onverwachte smsjes… intens naar elkaar verlangen en, als het klikt, ook samen tederheid en hartstocht beleven… elkaar beminnen en liefhebben…
Ik nodig je uit om ook mijn profiel te lezen en ik hoop dat je dan net als ik nieuwsgierig geworden bent…

Na het lezen van de eerste twee zinnen was ik blij verrast, na het lezen van de derde zin viel ik van m’n stoel. Nadat ik daar weer op was gaan zitten, las ik het bericht nog maar eens. Ok, hij is duidelijk, hij weet wat hij wil en vraagt zich af of ik dat eventueel ook zie zitten. Goh.
Nou is het fenomeen ‘Foute man’ mij totaal niet onbekend, maar zo overduidelijk had een foute man zich nog nooit gepresenteerd.

Nu heb ik natuurlijk wel ontzettend veel behoefte aan iemand die ‘mijn spiegel en klankbord wil zijn, met me meeleeft én spannende mailtjes en onverwachte smsjes’ stuurt.
Alleen vind ik het persoonlijk allemaal nét iets té spannend worden als de meneer in kwestie gebonden is.
Ik stuurde een gebroken hartje terug.

Wat rest is de volgende vraag:
Is Mevrouw H nou zo ontzettend ouderwets geworden en is dit eigenlijk allemaal heel normaal? Of is het vrij normaal dat Mevrouw H nu gewoon eens op zoek is naar een ‘Good Guy’?

Recent Posts

Leave a Comment