Hot & Steamy

 In Mevrouw H. maakt wat mee

Hoe krijg ik het ieder jaar toch weer voor elkaar dat ik nooit écht klaar ben voor de zomer! Maanden kijk ik uit naar de dag dat ik m’n slippers weer aan m’n tenen kan schuiven. En als het eenmaal zo ver is, blijkt dat ik er eigenlijk helemaal nog niet klaar voor was. Piet Paulusma sprak in zijn verwachting  uit dat het hot en steamy zou worden deze week. Nou ben ik best toe aan wat hot en steamy momenten in m’n leven, maar dat het zo plots zou komen had ik ook weer niet verwacht. Na het horen van de weersvoorspelling keek ik eens naar mezelf in de spiegel en wat ik daar zag, daar werd ik niet direct vrolijk van.

In de planning stond toch echt dat ik vóór de zomer een goddelijk lichaam zou hebben, mijn benen deze zomer niet als Engels-wit onder mijn lijf uit zouden steken en er jurkjes in de kast zouden hangen. Zelfs in dit geval zou de cursus Time Management van pas zijn gekomen. Maar helaas, ik moet de waarheid onder ogen zien, ik heb deze deadline wederom niet gehaald.

Er zit niets anders op dan per direct weer over te gaan op slablaadjes drie maal daags, bruin-zonder-zon op de benen te smeren en jurkjes te bestellen via een webwinkel. Kom dan maar op met die Hot & Steamy Summer!

Recent Posts

Leave a Comment