I am here luv

 In Mevrouw H. denkt na

Als mij gevraagd wordt op wat voor een type man ik val, roep ik meestal iets in de trant van ‘hij moet gewoon íets hebben; een mooie lach, een sprankeling in zijn ogen’ van die dingen. Voor mezelf heb ik ook niet echt duidelijk een type man voor ogen.

Van ‘The Universe’ krijg ik regelmatig bericht en vaak is dit gericht op het ‘Thoughts become things’ principe. Waarin wordt uitgelegd dat als je iets écht wil, je het precies zo moet voorstellen als je het zou willen. Mooi! Nu ik er nog eens goed over nadenk, maak ik eruit op dat als ik dé man naar mij toe wil denken, ik hem eerst duidelijk voor ogen moeten hebben.

Om een goed beeld te krijgen van De Man, sluit ik hierbij eerst de types uit waar ik niet op val (misstappen uit het verleden daargelaten).

Ik val niet op een man die;

  • al een vrouw danwel vriendin heeft;
  • gouden kettingen draagt met of zonder panters;
  • langer voor de spiegel staat dan ik;
  • een voor mij onverstaanbaar Limburgs accent heeft;
  • qua leeftijd m’n vader zou kunnen zijn;

Pluspunten krijgt een man die:

  • een sexy accent heeft, Iers bijvoorbeeld;
  • tukker is en woorden als mooi met meer o’s uitspreekt dan erin zitten en zo heerlijk nuchter kan zijn, terwijl hij tóch een biertje lust;
  • zelf een passie heeft (vissen uitgesloten!);
  • singer/songwriter is in het bezit van een gitaar en liefdesliedjes over mij schrijft;
  • donker haar en blauwe ogen heeft;

Nu ik bovenstaande lijstje teruglees, valt opeens het kwartje, ik weet wie het is, dé man. Het is Gerard Butler! En laat ik nou net op nu.n/achterklap gelezen hebben dat hij z’n vriendin aan de kant heeft gezet. Ik hoef hem alleen nog even naar mij toe te denken!

Gerard luv, don’t look any further. I am right here!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]http://www.youtube.com/watch?v=HdkqQgeOf-o[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Recent Posts

Leave a Comment