VIER + NUL = Midlife !

 In Mevrouw H. maakt wat mee

Nou mensen, het is zover hoor!. Was ik een poos geleden al officieel tot mevrouw benoemd, het oude wijf is nu ook écht oud, jawel: VEERTIG. Slik.

Tja. Ik was er zelf ook even stil van hoor. Maargoed, nu het dan allemaal out in the open is doe ik zelf ook maar of het me allemaal niets doet, want er is geen weg terug. Ik bedoel, kom op zeg, gisteren was ik nog een dertiger hoor, dus wat dat betreft valt het allemaal best mee. De quarterlife crisis (volgens Wiki ook wel de dertigersdip of het dertigersdilemma) ben ik ook zonder kleerscheuren doorgekomen en die identiteitscrisis over wie ik ben en waar ik naartoe wil in m’n leven heb ik volgens mij al veertig jaar lang last van. Dus ik zeg “laat maar doorkomen die Midlife crisis!”, ik ben er klaar voor.

40! Wie weet word ik wel weer recalcitrant als een puber, ga ik daten met een broekie en laat ik een hart met zijn naam boven m’n linkerborst tatoeëren. Al geloof ik niet dat ik er zo bij ga lopen als sommige dames die ik ken van boven de 40, die de rok zo kort dragen dat ik het nog niet eens een riem zou durven noemen. Nee, ik blijf graag mezelf, doe mij maar een spijkerbroek …

Oké, ik ben nog lang niet daar waar ik wil zijn, heb nog lang niet alles wat ik zou willen hebben maar ik ben best lekker bezig en ik denk maar zo; als je geen doel en dromen meer hebt kun je er beter meteen maar mee ophouden dus ik ga nog maar even lekker door met verjaren. Althans, dat is wel het plan!

Hip Hip – Hurray ! 40 “ik speld mezelf even de 40 button op en wacht op de zoenen!”

Recent Posts

Leave a Comment