F*ck the format

 In Mevrouw H. maakt wat mee

Komkommertijd op TV. De afgelopen maanden zag ik van veel tv programma’s de herhaling, dit aangezien ik verder geen hobby’s heb natuurlijk, maar inmiddels begin ik ook die herhalingen wel een beetje zat te worden. Uit pure verveling keek ik zelfs naar ‘Keeping up with the Kardashians’ waardoor ik spontaan medelijden kreeg met de man des huizes Bruce, die door moeder Kardashian  werd behandeld als stront hond. Al viel het me later ook op dat ze nog liever was voor de hond, die kreeg tenminste nog een beauty treatment. Bruce moet het doen met een strakgetrokken botox bekkie, arme Bruce.

En als ik er tussen alle herhalingen écht even niet meer uitkwam zocht ik mijn toevlucht op Internet voor een update in ‘Sylvie-Raf-Sabia & baby’s in de maak’-gate of voor een update in de ‘Badr & Estelle’- story. Roddel & achterklap, ik smul ervan! Het was toch wat behelpen maar er is hoop: een nieuw tv-seizoen is in aantocht! Ik neem aan dat ik niet de enige ben die dit ziet als één van de hoogtepunten in het jaar. Wat mij betreft zijn er dan ook vijf seizoenen; Lente, Zomer, Herfst, Winter én het nieuwe TV seizoen.

Het is nog speculeren maar het gaat niet lang meer duren voordat bekend gemaakt wordt hoe het nieuwe TV seizoen eruit komt te zien. Licht uit, spot aan! Dan installeer ik mij vast weer op de driezits, chips en cola bij de hand.

Zitten er wel boeren in het format dit seizoen? Zoeken ze nog vrouwen, of iemand die altijd aan het aanrecht staat of baren ze kalveren baby’s in dit seizoen? Ik kan niet wachten, tuttigheid ten top, ik zit er klaar voor!

Zal er weer gestreden worden om het verliezen van de meeste kilo’s in Obese, afvallen met sterren of zal er een nieuwe versie komen van ‘Ren je rot’ misschien? En wanneer begint Expeditie Robinson en wie valt dáár eigenlijk het meeste af? Kunnen ze daar niet gewoon één  programma van maken en de kandidaten van Obese naar een onbewoond eiland sturen? Doe ze allemaal een helm met camera op en je hebt ‘Obese-Expeditie Robinson & Big Brother’ in één!

John de Mol, alsjeblieft, hier heb je je format! Televisierring in de pocket! Cancel de brainstormsessies! Er is in mijn hoofd sowieso altijd één grote brainstormsessie gaande dus ik zeg, doe er je voordeel mee!

Weet je wat het is John; dat hele ‘out of the box’ denken, dat is het niet meer hoor. Het is weer gewoon back to basic. Keep it simple John! Succes gegarandeerd.

Recent Posts

Leave a Comment