Move on!

 In Mevrouw H. maakt wat mee

Dit weblog moest verhuizen, het was niet mijn idee maar Punt.nl had dit bedacht, iets met meer ruimte op de schijf en meer van dien aard. Alles zou beter worden en ik hoefde alleen de stappen te volgen. Ik zag direct beren op de weg, techniek en ik, wij gaan niet zo goed samen. Maar er was geen keuze. We moesten verhuizen; Mevrouw H en ik.

Eerst bleef ik nog even in de mopperfase. Ik ben gewoon nooit zo van de veranderingen. Ik had de inrichting van Mevrouw H destijds helemaal zelf gedaan en al was het nogal minimalistisch, ik had het tegeltje ‘Oost West Thuis Best’ opgehangen en het was helemaal mijn plek.

Op een dag was het zover, Punt.nl had een nieuwe sausje over Mevrouw H gegooid, ik hoefde alleen nog maar wat in te kleuren werd mij gezegd. Dat leek allemaal best goed te lukken. Ik ging lekker aan de slag en na vier uurtjes knippen, plakken en fröbelen was ik redelijk tevreden over de nieuwe ‘look & feel’. Nou, als ik dat soort woorden schrijf, is er sowieso iets niet helemaal goed met me, ik had kunnen weten dat dit niet goed zou gaan. Lang verhaal kort, ik dacht dat het helemaal leuk was geworden, de nieuwe Mevrouw H en op het moment dat ik afgesloten had en even bekeek hoe het was geworden, was het weer net zo lelijk als daarvoor. Wat bleek; had ik iets moeten doen met saven of zo. Tja. Punt.

Inmiddels ben ik wel weer een beetje in de mopperfase beland, niets is zoals ik het wil. Mevrouw H ziet er vrij blanco uit en is niet helemaal zichzelf. Ik mis gewoon hoe het was. Ik vind een verandering nou niet altijd een verbetering. Het ergste vind ik, ik kan niet eens zien óf er überhaupt meegelezen wordt hier. Het kan maar zo zijn dat er niemand hier leest. Want uiteindelijk schrijf je om gelezen te worden, anders kan ik dat papieren dagboek er wel weer bij pakken.

Daarnaast snap ik zelf niet eens hoe ik zou moeten reageren hier, dus ik kan me goed voorstellen dat er ook geen reacties meer komen. Ik hoop dat ik binnenkort weer de geest krijg om het weer wat meer ‘Mevrouw H’ te maken. Voorlopig mag ik blij zijn dat ik niet blauw ben, anders zal men mij zo kunnen verwarren met de moppersmurf!

Hallo?! Is daar nog iemand? Laat je horen!

Dan beloof ik binnenkort weer leuke stukjes over gebroken hartjes sturen en meer spannends op dat gebied.

Recent Posts

Leave a Comment