Overgave

 In Fictie

Verbeeldde ik het me, of hield hij m’n hand echt extra lang vast tijdens zijn voorstelronde op kantoor? Normaal gesproken zat ik niet snel om woorden verlegen, alleen op het moment dat hij m’n kantoor in liep en zich voorstelde als mijn nieuwe manager, sloeg ik volledig dicht. Dat donkere haar, die blauwe ogen en zijn zelfverzekerde, bijna arrogante glimlach, wát een verschijning.

De volgende morgen stond ik langer voor de spiegel dan normaal, liet m’n lange haar los en nam nog wat extra de tijd om me op te maken. Deze nieuwe manager liet me niet onberoerd, ik merkte dat ik echt m’n best deed om er goed uit te zien.

In de weken die volgden werkten we intensief samen aan een nieuwe campagne. We maakten lange dagen en wilden beide dat deze campagne een succes zou worden. Natuurlijk waren er meer collega’s bij betrokken, maar ik merkte dat hij regelmatig mijn mening vroeg of even wilde overleggen.
Er waren momenten dat hij zo dicht achter me kwam staan om op mijn beeldscherm mee te kijken, dat zijn heerlijke geur de rest van de dag om me heen hing.

We hadden die dag overgewerkt met het hele team en terwijl ik m’n laptop afsloot en m’n tas pakte om naar huis te gaan, riep hij me vanuit zijn kantoor of ik nog even iets wilde bekijken. M’n collega’s wensten me een fijne avond en riepen me na het niet te laat te maken.

Er hing vanaf de eerste dag een spanning tussen ons, het kon niet anders dan dat er eens iets zou gebeuren. Ik wist wel, dit was echt een no-go, ik bedoel hij is m’n manager!

De drukproeven voor de nieuwe campagne lagen op de vergadertafel in zijn kantoor en hij vroeg me er nog eens goed naar te kijken, om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd hadden gezien.
Ik bekeek de drukproeven terwijl hij de deur van zijn kantoor sloot. Hij liep naar me toe en ik voelde dat hij dicht achter me kwam staan. Mijn hart begon sneller te kloppen en ik voelde zijn hand langs m’n hals gaan. Hij streek m’n haar naar achter en hij zoende m’n hals. Een kreun ontsnapte aan m’n mond. Wat had ik hier naar verlangd. Ik draaide me naar hem toe en keek hem in zijn ogen, waarna hij me op m’n mond zoende. Hier had ik al die tijd op gewacht, ik beantwoordde zijn zoen gretig. Elke vezel in mijn lichaam verlangde naar hem.

Op het moment dat we voetstappen hoorde naderen, draaide hij me ruw weer om. Terwijl m’n hart in m’n keel klopte deed ik alsof ik de drukproeven nogmaals bekeek. Een collega opende de deur en vroeg of we nog even mee de stad in gingen. Ik mompelde iets over een afspraak en ook hij gaf aan niet te kunnen, waarna de collega weer vertrok.
Even wist ik niet waar ik kijken moest, maar hij pakte met beide handen m’n gezicht vast en ging verder waar hij gebleven was. Hij duwde me achterover op de vergadertafel en ik op dat moment gaf me volledig aan hem over.

Dat was het moment waarop ik besefte dat dit altijd tussen ons zou blijven, ik wist dat ik nooit weerstand zou kunnen bieden aan zijn charme en dat hij nooit écht voor mij zou kiezen. Geen werkdag zou meer hetzelfde zijn. Nu ik dit eenmaal had gevoeld, zou ik blijven hunkeren naar zijn handen over mijn lichaam, zijn mond op de mijne.

Dit is zijn spel, met zijn regels. Totdat de woorden ‘Game over’ worden uitgesproken, ben ik zijn pion. Ik gooi de dobbelstenen nog maar een keer. Dubbel zes. Ik heb geluk.

Viva schrijfwedstrijd
De oproep in Viva was: schrijf een afgerond erotisch verhaal van maximaal 700 woorden in de ik-vorm. De inspiratiebron is ‘Fifty shades of Grey’, in de zin dat het verhaal prikkelend is en veel vrouwen moet aanspreken. Sexy: ja, te expliciet: nee.

Recent Posts

Leave a Comment