Het orakel heeft gesproken

 In Mevrouw H. maakt wat mee

In mijn ontdekkingstocht naar dat wat de pijn in mijn lijf veroorzaakt, stond een bezoek aan de natuurgeneeskundige hoog op het lijstje. Eerder had ik al een natuurgeneeskundige benaderd maar deze gaf aan dat ik langs mocht komen, nadat ik in het reguliere circuit de afspraken had afgerond. Dat duurde mij natuurlijk te lang en aangezien er nog steeds niets gevonden was om mijn pijn te verklaren, maakte ik een afspraak met een natuurgeneeskundige die het niet zoveel uit maakte dat ik ook daar nog midden in de onderzoeken zat. De natuurgeneeskundige heette me welkom in een kamer waar een heerlijk ontspannen sfeer heerste, hoe anders dan de afstandelijke witte jassen in de witte kamers. En terwijl ik een kopje kruidenthee in mijn handen kreeg, deed ik mijn verhaal. Het daar aanwezig zijn alleen al gaf mij een ontspannen gevoel. De natuurgeneeskundige liet mij gewoon uitspreken en voelde vervolgens daar waar ik pijn had en deed dat met gesloten ogen. Ze voerde een paar tests uit om haar vermoeden te bevestigen en kwam vervolgens met de diagnose.

Er schijnt een amoebe, een soort van eenzijdige parasiet die zichzelf snel kan vermenigvuldigen, in mijn dikke darm te zitten. Ja, bij dat idee werd ik zelf ook wel een beetje misselijk. Met name dat proces van vermenigvuldigen dat eens in de zoveel tijd voorkomt, kan veel pijn veroorzaken. Hierdoor heeft de lever het zwaar vanwege het verwerken van de afvalstoffen. Aangezien de lever in verbinding staat met het hart, zou dit ook de hartkloppingen kunnen veroorzaken. Zowel de lever als de lymfeklieren hebben het zwaar om het lichaam hiervan te zuiveren.

In het reguliere circuit is dit waarschijnlijk niet gevonden omdat deze amoebe al dood is voor deze in je ontlasting terecht komt en nogal klein en onzichtbaar schijnt te zijn. Er is door de artsen vaak wel gevraagd of ik kort geleden in de tropen ben geweest, maar mijn nee als antwoord was voldoende om niet naar de darmen te kijken vermoed ik. De natuurgeneeskundige gaf aan dat dit soort parasieten al lang niet meer alleen in de tropen voorkomt en je het zo maar op kunt lopen. Na het consult gaf ze mij een boodschappenlijstje met daarop de middelen die mij van de amoeben af kunnen helpen en wat schetst mijn verbazing? Het eerste middel heet Paardenbloem! Schreef ik daar hier kort geleden toevallig niet over https://www.mevrouwh.nl/van-paardenbloem-tot-horlepiep/? Ik begin nu écht te geloven dat mijn intuïtie weet wat goed voor mij is!
Naast de paardenbloem capsules gaf zij mij ook nog iets dat ik op mijn lijf moet dragen de komende periode, het zou een bepaalde frequentie afgeven waar de amoeben niet tegen kunnen en ze kapot maakt. Normaal gesproken ben ik zo’n diervriendelijk type maar ik maak hier graag een uitzondering; kapotmaken zullen we ze! Daarnaast vraag ik mij af of zo’n amoebe überhaupt een dier is? Het plant zich dan wel voort, aaibaar is het in ieder geval niet.

Volgende week staat er overigens nog wel een bezoek aan een witte jas gepland in het UMC en dat laat ik gewoon doorgaan. Stiekem ben ik best benieuwd waar deze mee komt. En bij geen uitkomst daar kan ik daar altijd vertellen wat ik nu weet. Ondanks de diagnose ben ik helaas nog niet direct op miraculeuze wijze genezen. De pijn is er nog en het bestrijden van die amoeben zal wel extra vermoeidheid met zich mee kunnen brengen maar hé er is na 7 weken eindelijk iemand die een diagnose stelt! De mondhoeken gaan voorzichtig weer omhoog hier.

Van een vriendin ontving ik gisteravond een app met de vraag of het orakel al in haar glazen bol had gekeken. Nou, ik kon haar in ieder geval met blijdschap meedelen dat het orakel heeft gesproken!

 

Recent Posts
Showing 2 comments
  • Annie en Wim
    Beantwoorden

    Lieve Sandra we hopen dat het eindelijk beter gaat lieve groetjes Annie en Wim

  • Mrs. T.
    Beantwoorden

    Net als jij zowel regulier als alternatief circuit doorlopen. Heb het goed naar mijn zin gehad bij de acupuncturist. Ik hoop dat het orakel gelijk gaat krijgen.

Leave a Comment