Jingle all the way

 In Mevrouw H. maakt wat mee

De vrienden van Bol zijn mijn vrienden niet meer nu ze er niet in geslaagd zijn de Sinterklaascadeaus, besteld op de 2e vóór de 5e van December, af te leveren op het bezorgadres. Sterker, de cadeaus zijn nog steeds niet gearriveerd op de plaats van bestemming. Als de kinderen nog in de goede Sint geloofden zijn ze inmiddels zéker van hun geloof gevallen. Nu zelfs Bol niet meer betrouwbaar blijkt ben ik voor het spelen van Kerstman toch echt aangewezen op het ouderwetse Kerstcadeau shoppen. Gister deed ik een poging en vond veel leuke cadeaus naar mijn eigen smaak, kocht vervolgens voor grote zus iets dat ik zelf graag wilde hebben, dus dat moet wel goed uitpakken natuurlijk. Nog een kleine cadeautocht te gaan voor de rest van de familie. Niet mijn favoriete bezigheid, cadeaus uitkiezen want keuzes maken is niet een van mijn beste eigenschappen. Bij te lang twijfelen, kies ik meestal niets waardoor het gevaar bestaat dat het qua geven dit keer een cadeauloos kerstfeest wordt.

Inmiddels staat de kerstboom, hangen er lampjes in, wat ballen, een hert, een hart, knuffelbare sterren en een strik. Verder deed ik nog iets met veel witte kaarsen en de grootste kerstballen op een zilveren schaal.

En vanavond stook ik de haard nog wat extra op en ga ik er eens ouderwets voor zitten om de kerstkaarten te schrijven. Je zou bijna denken dat ik m’n best doe om in de kerststemming te komen. En dat voor iemand die Kerstmis normaal gesproken het liefst overslaat. Ik ben op de goede weg, al zeg ik het zelf.

Recent Posts

Leave a Comment