Over schaapjes tellen en de voorspelling

 In Mevrouw H. maakt wat mee

Nadat ik na het schaapjes tellen nog steeds richting plafond lag te staren, nam ik toch mijn telefoon maar weer in de hand. Mijn vingers stuurden zomaar een bericht naar ‘Chatten met een medium’. Wat slaapgebrek en hoop op beter niet met je doet. Het medium zou voor mij eens een kijkje nemen in het jaar 2016. Mooi. Daar waren we nu toch beland dus dat leek mij een prima begin.

2016 gaat een goed beginnen voor mij, aldus het medium. Nou, daar heeft het medium een punt. Met mijn gezondheid gaat het steeds een beetje beter dus ik mag niet klagen over het begin van 2016. Zo rond het voorjaar komt er even een teleurstelling. Wacht even, had ik niet aangegeven alleen positief nieuws te willen horen? Met de chatberichtenservice viel slecht discussie te voeren. Antwoord kwam alleen als ik JA terugstuurde. Iedere JA van mij kostte ook weer geld, had ik later door. Maargoed, ik wilde antwoorden, dus bleef de JA’s typen.

De teleurstelling die in het voorjaar komt, zal sneller voorbij gaan dan je denkt. Ok mooi, maar had het dan niet benoemd, als het toch zo weer voorbij is lijkt het me overdreven om mij daar nu al mee bezig te houden.

Wat volgt is een mooie zomer, een verre reis mét een mooie ontmoeting. Ah! Zomer + ontmoeting. Ik hoor je, ik zal dit jaar tijdig mijn lijf bikiniproof maken.

Ook zal ik dit jaar een metamorfose ondergaan, niet alleen qua uiterlijk maar ook qua leefgewoontes. Nou, die trend had zich in het vorige jaar al ingezet. Qua leefgewoontes had ik weinig andere keuze dan gezond te leven. Deze trend zal ik zeker door zetten. Qua uiterlijk ook een metamorfose, daar ben ik nog niet helemaal uit. De laatste metamorfose die ik onderging betrof de pony die zich tijdelijk op mijn voorhoofd begaf en die staat inmiddels weer op stal. Is het dan toch tijd voor een kort pittig kapsel of een bobline misschien? Ik ben er nog niet uit. Metamorfose. Waar doelt het medium op eigenlijk? Ik stuur maar weer een JA en krijg;

U zult zich durven uitspreken en afscheid nemen van mensen die niet langer in uw leven passen. Huh? He bah, niet weer toch. En wat heeft dat met mijn metamorfose te maken. Nou goed, ik stuur maar weer een JA.

Waarop het medium de kaart Rechtvaardigheid voor mij trok. Het betrof rechtvaardigheid in de liefde. Er komt een geweldige partner op mijn pad en bestaande relaties zullen flink verbeteren. Ah! Kijk, daar is hij hoor, mijn geweldige partner!
En daarnaast, aldus het medium, zal ik eindelijk ook met een liefdevolle bril naar mezelf kijken.

En zo viel ik uiteindelijk, volledig gerustgesteld, toch nog in een diepe droomloze slaap.
Tweeduizend zestien: de voorspellingen zijn in ieder geval goed.

schaapjes tellen

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Bas
  Beantwoorden

  Hey Mevrouw H. ,

  Leuk stukje!!! Gisteravond laat geschreven…..? Niet te grote metamorfoses doorgaan hoor….Dat uiterlijk is perfect zo -;)

  Kus, Bas

 • Lo
  Beantwoorden

  Mooie blog, leuk om te lezen, tof plaatje ook en het medium zegt mooie voorspellingen <3 !

 • Mrs. T.
  Beantwoorden

  Nou, komt het dus helemaal goed met de liefde en de rest. Fijn!

 • Mrs. T.
  Beantwoorden

  Hé, wat weinig activiteit hier. Hoe gaat het met je?

Leave a Comment