♥ 2017 ♥

 In Count Your Blessings - CYB

Terugkijken op het afgelopen jaar, ik besloot dat eens niet te doen. Er is genoeg de revue gepasseerd, met mooie en minder mooie herinneringen als gevolg. Maar ik nam het besluit mij nu eens volledig te focussen op het nu én dat wat mij te wachten staat de komende periode.

365 dagen blanco in mijn agenda, de papieren agenda die ik nog altijd gebruik. Er zijn gewoontes die mee mogen naar 2017. Voorgaande jaren stonden er de gebruikelijke plichtplegingen gepland, te beginnen met het Nieuwjaars zoenen op kantoor. Een interessant fenomeen dat dit jaar aan mij voorbij gaat wegens mijn nieuwe status als werkzoekende.

365 dagen nog in te vullen naar eigen wens! Als ik een persoonlijk thema aan 2017 mag geven dan wordt het ‘het jaar van de verandering en vernieuwing’. Een jaar waarin ik een nieuwe uitdaging ga vinden op het gebied van werk. Ja, ‘ga vinden’ in plaats van ‘moet zoeken’, ik heb mij direct maar even aangemeld als docent van de cursus Positief denken. Het is zo makkelijk overal een positieve draai aan te geven, je moet het alleen even doen natuurlijk.
2017 wordt het jaar waarin ik in een nieuwe woonplaats een nieuw thuis ga creëren en daar kijk ik bijzonder naar uit!
2017 wordt een jaar waarin ik mezelf ga uitdagen om nieuwe dingen te ondernemen en dat met of zonder angst voor het onbekende, gewoon ga doen. Een jaar waarin ik nog verder op zoek zal gaan naar wie ik ben en wat ik wil in het leven, mij persoonlijk verder zal ontwikkelen. Ik stel mijn hart open en benader alles vanuit liefde ♥.

Zo´n nieuw jaar staat voor mij toch altijd weer voor een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Buiten die nieuwe blanco agenda, waarin nog alles open ligt, staat het begin van het jaar ook voor nieuwe pogingen om een nét iets leukere versie van mezelf te gaan worden. En ik kan niet anders zeggen dat ik er aan toe ben én zin in heb.

Voor 2017 wens ik je alle geluk, maak er iets moois van en haal het beste uit jezelf!

Recent Posts
Showing 3 comments
 • Mar
  Beantwoorden

  That’s the spirit✌?

 • Nolda
  Beantwoorden

  Dat is een heel goed besluit van een heel nieuw begin in een andere plaats in dit nieuwe jaar
  Liefs Nolda

 • Mrs. T.
  Beantwoorden

  2016 Was, voor zover ik dat mee heb gekregen hier, niet echt supertof voor jou. Maar: you made it!

  Ik hoop dat 2017 echt een supertof jaar wordt.

Leave a Comment